Élet-Stílus

NFL: Brady-parádé a Vikingek ellen

NFL: Brady-parádé a Vikingek ellen 1

Brady szenzációsan játszott (AP)




NFL: Brady-parádé a Vikingek ellen 2

Bollinger a földön (AP)

A New England irányítója a 31-7-re megnyert találkozón elképesztő 372 yardot dobott, és négy touchdown passz került a neve mellé. Tom Brady 43 kísérletéből 29-szer csapattárs kezében landolt a játékszer, és mindössze egy interceptionje volt a 29 éves klasszisnak.

“Az volt a tervünk, hogy a levegőben tartjuk a labdát. Az elfogóim szenzációs akciókat mutattak be, úgyhogy nagyon élveztem a mérkőzést.” – nyilatkozta a meccs hőse. Ellenlábasa, a Vikings irányítója kevésbé élvezte a találkozót: a Patriots-védelem három alkalommal fülelte le a passzait. A hazai csapat trénerénél, Brad Childress-nél a harmadik negyed után telt be a pohár, és Brad Johnsont a padra száműzte. “Ez volt életem egyik legkínosabb mérkőzése.” – nyilatkozta az irányító.

A helyére beküldött Brooks Bollinger sem járt sokkal jobban. Az első általa vezetett támadás során három alkalommal sackelték, azaz földre vitték a védők, mielőtt a labdát játékba tudta volna hozni.

Ez is mutatja, hogy a Minnesota a meccs semelyik részében sem tudott komolyabb ellenállást kifejteni a minden tekintetben fölényben lévő Patriots ellen. Már az első támadásból eredményes volt a New England, és a harmadik játékrészig nem is szerzett pontot a Vikings, addigra pedig Tom Brady-ék már 17-0-ra elhúztak. A hazai touchdown után nem sokat késett a Patriots válasza, és alig másfél perccel később visszaállították a 17 pontos előnyt. A végeredményről aztán Chad Jackson gondoskodott a harmadik játékrész végén.

“Nagyon boldog vagyok, hogy győzni tudtunk. De ettől nem lesz könnyebb a feladatunk, jövő héten ugyanis egy rendkívülien nehéz találkozó vár ránk.” – nyilatkozta a New England trénere, a még veretlen Indianapolis Colts elleni rangadóra utalva.

NFL, alapszakasz, nyolcadik játéknap
Minnesota Vikings-New England Patriots 7-31

Korábban

Green Bay Packers–Arizona Cardinals 31-14
Cincinnati Bengals–Atlanta Falcons 27-29
New Orleans Saints–Baltimore Ravens 22-35
Tennessee Titans–Houston Texans 28-22
Philadelphia Eagles–Jacksonville Jaguars 6-13
Kansas City Chiefs–Seattle Seahawks 35-28
Chicago Bears–San Francisco 49ers 41-10
New York Giants–Tampa Bay Buccaneers 17-3
Diego Chargers–St. Louis Rams 38-24
Denver Broncos–Indianapolis Colts 31-34
Cleveland Browns–New York Jets 20-13
Oakland Raiders–Pittsburgh Steelers 20-13
Carolina Panthers–Dallas Cowboys 14-35

Ajánlott videó

Olvasói sztorik