Élet-Stílus

Salamon király Vágó és a Barátok közt nyomában

Továbbra is arat az RTL Klub a nézettségi listán. A legfrissebb AGB Hungary-adatokból kiderül, hogy a múlt hét keddtől e hét hétfőig terjedő időszakban az első kilenc legnézettebb műsort ezen a csatornán láthattuk.

Heti hetes lista


(november 1-7.)

1.Legyen ön is milliomos!
2.Barátok közt
3.Salamon király kincse
4.Fókusz
5.Híradó (RTL)
6.Győzike
7.Esti showder

Forrás: AGB Hungary


Salamon király Vágó és a Barátok közt nyomában 1

Salamon király Vágó és a Barátok közt nyomában 2

Már megszokott, hogy biztos helye van hétről hétre a dobogón a Legyen ön is milliomos című vetélkedőnek és a Barátok közt című szappanoperának. Múlt hét szerdán az előbbit több mint 2,6 millióan, csütörtökön az utóbbit 2,3 millióan látták. A bronzérmes a múlt hét keddi, a munkaszüneti nap lezárásaként vetített Salamon király kincse. Az amerikai kalandfilmet közel 2,3 millió néző izgulta végig.

Általában vasárnap ülünk leginkább a televízió elé. A múlt héten a „hosszú hétvége” utolsó napja elhódította e dicsőséget a hét utolsó napjától.

A mindenszentek estéjét a televízió előtt töltő lakosságnak végig az RTL Klub nyújtotta a legvonzóbb programot. A film előtti Fókusz és az az előtti Híradó szintén kétmillió körüli nézettséget ért el a teljes lakosság körében.

Győzike és Fábry 1,8 millió nézőt ültetett a tévék elé, ezzel a hatodik, hetedik helyet érték el a listán. A TV2 legnézettebb műsora múlt héten a vasárnapi Napló és a keddi Tények volt, de 1,6 milliós nézettségükkel a listán csak a 10-11. helyezést érték el.

Közszolgálati televíziók műsora továbbra sem ért el olyan nézettséget, ami alapján a „harmincak klubjába” került volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik