Belföld

A TV2, az Origo és a METROPOL szerkesztőségei is nívódíjat kaptak a Parlamentben

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, tudósít az MTI.

Az ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke többek közt arról beszélt, a

a pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke ezt is tudta fokozni köszöntőjében. Mint fogalmazott,

ilyen időkben különösen fontos, hogy felmutassuk az értékeket és mindazt, ami minőséget képvisel. Ilyen az Érték és Minőség Nagydíj is. Láthatjuk, hogy nehéz időkben is lehet nagyszerűt alkotni, inspiráló és példaszerű teljesítménnyel előrukkolni, és fontos, önmagukon messze túlmutató szolgálatokat tenni egy szélesebb közösségnek, s végső soron az egész magyarságnak.

Aztán le is rántották a leplet a díjazottakról. Kiderült, hogy az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat idén a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az ORIGO gazdasági szerkesztősége és a METROPOL szerkesztősége érdemelte ki.

Nem újdonság, hogy kormányközeli szerkesztőségeket díjaznak ünnepélyes keretek között, az elmúlt években a Hír TV alkotógárdája, a MediaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztősége és az azóta már megszűnt Echo Tv is elismerést vehetett át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik