Belföld

Meghalt a Rákoskeresztúron lelőtt fiatal nő

Nem tudták megmenteni annak a fiatal nőnek az életét, akit vasárnap hajnalban fegyverrel sebesített meg volt párja a XVII. kerületben, Rákoskeresztúron –  értesült a 24.hu. Úgy tudjuk, az áldozat hétfő délelőtt vesztette életét. A támadásnak így már három áldozata van:  a kisgyermekes anya és párja, illetve a támadó, aki magával is végzett.

Ahogy arról beszámoltunk, a Cs. Norbert bement a XVII. kerületi Újlak utca egyik házába, és lelőtte egy férfit, aki a helyszínen meghalt. Volt párját az utcán lőtte meg, majd maga ellen fordította a pisztolyt. Mindkettőjüket életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a tettes és a nő nem sokkal később belehaltak sérüléseikbe.

Információnk szerint a támadás a fiatal nő kisgyermeke előtt történt. A gyilkos az áldozat volt párja, aki nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a kapcsolatuk, éveken át zaklatta egykori barátnőjét. A lakásban lelőtt férfi a lány párja volt. A Blikknek Vivien édesanyja azt mondta, Cs. Norbert hívogatta, fenyegette gyermekét, ám a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben, ezért nem tettek soha feljelentést.

(Kiemelt fotó: police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik