Belföld

Keresztúri gyilkosság – megszólalt a meglőtt lány anyja

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

újságíró. 2018. 01. 08. 06:50

Anyja attól fél, Vivien nem éli túl a vasárnap hajnali gyilkossági kísérletet, ami szerelemféltésből történt.
Korábban a témában:

Vasárnap hajnalban a 26 éves Cs. Norbert lakásán megölte volt barátnője jelenlegi barátját Rákoskeresztúron, majd az utcára haladó nőre is rálőtt, végül maga ellen fordította a fegyvert. Az ámokfutásnak két halottja és egy életveszélyes sérültje van, és azóta kiderült, szerelemféltés áll a háttérben. A Blikknek az áldozat, a volt barátnő édesanyja is megszólalt, akit a rendőrök ébresztettek a szörnyű hírrel:

Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott.

A Borsnak egy, a házban lakó szomszéd is beszélt arról, amit észlelt:

Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött se­gítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána.

A nő szerint É. Vivien nevű lányát — ahogy arról a 24.hu vasárnap már beszámolt – az elmúlt években folyamatosan zaklatta Cs. Norbert. Rendőrséghez azonban soha nem fordultak. Az anya így folytatta a Blikknek:

Hívogatta, fenyegette a lányomat, majd a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben. Vivien hitt neki, így nem tett feljelentést ellene.

Ahogy megírtuk, azóta az is kiderült, a fiatal nő a gyerekével a karjaiban menekült az utcára, a férfi azonban utolérte. A kocsija felé akarta vonszolni őket, a nő ellenállt, a férfi ezért fejbelőtte őt, majd magával is végezni akart és lőtt. Ő maga a kórházban halt meg, a nő barátja a második emeleti lakásban, É. Vivien pedig életveszélyesen megsérült. Édesanyja érthetően kétségbe van esve, attól fél, a lánya nem éli túl a gyilkossági kísérletet.

A gyereket megfigyelésre a Heim Pál Gyerekkórházban tartották, a Bors szerint egyelőre nevelőszülőkhöz kerül, de a nagyszülők szeretnék felnevelni. A lap úgy tudja, a kétéves Laura apja Németországban él, a gyerek holmiját most nagyszülei hozták el. A fiatal nő az új barátjával a munkahelyén ismerkedett meg, friss volt a kapcsolat, a szülők sem ismerték a férfit.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

MISSION, TX - JUNE 12: A boy and father from Honduras are taken into custody by U.S. Border Patrol agents near the U.S.-Mexico Border on June 12, 2018 near Mission, Texas. The asylum seekers were then sent to a U.S. Customs and Border Protection (CBP) processing center for possible separation. U.S. border authorities are executing the Trump administration's "zero tolerance" policy towards undocumented immigrants. U.S. Attorney General Jeff Sessions also said that domestic and gang violence in immigrants' country of origin would no longer qualify them for political asylum status.   John Moore/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.