Belföld

Keresztúri gyilkosság – megszólalt a meglőtt lány anyja

Anyja attól fél, Vivien nem éli túl a vasárnap hajnali gyilkossági kísérletet, ami szerelemféltésből történt.

Vasárnap hajnalban a 26 éves Cs. Norbert lakásán megölte volt barátnője jelenlegi barátját Rákoskeresztúron, majd az utcára haladó nőre is rálőtt, végül maga ellen fordította a fegyvert. Az ámokfutásnak két halottja és egy életveszélyes sérültje van, és azóta kiderült, szerelemféltés áll a háttérben. A Blikknek az áldozat, a volt barátnő édesanyja is megszólalt, akit a rendőrök ébresztettek a szörnyű hírrel:

Az autójából figyelte, hogy mikor mennek be a lépcsőházba, majd utánuk eredt, és a lakásban rájuk rontott.

A Borsnak egy, a házban lakó szomszéd is beszélt arról, amit észlelt:

Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött se­gítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána.

A nő szerint É. Vivien nevű lányát — ahogy arról a 24.hu vasárnap már beszámolt – az elmúlt években folyamatosan zaklatta Cs. Norbert. Rendőrséghez azonban soha nem fordultak. Az anya így folytatta a Blikknek:

Hívogatta, fenyegette a lányomat, majd a végén mindig bocsánatot kért, és megígérte, hogy hasonló nem ismétlődik meg a jövőben. Vivien hitt neki, így nem tett feljelentést ellene.

Ahogy megírtuk, azóta az is kiderült, a fiatal nő a gyerekével a karjaiban menekült az utcára, a férfi azonban utolérte. A kocsija felé akarta vonszolni őket, a nő ellenállt, a férfi ezért fejbelőtte őt, majd magával is végezni akart és lőtt. Ő maga a kórházban halt meg, a nő barátja a második emeleti lakásban, É. Vivien pedig életveszélyesen megsérült. Édesanyja érthetően kétségbe van esve, attól fél, a lánya nem éli túl a gyilkossági kísérletet.

A gyereket megfigyelésre a Heim Pál Gyerekkórházban tartották, a Bors szerint egyelőre nevelőszülőkhöz kerül, de a nagyszülők szeretnék felnevelni. A lap úgy tudja, a kétéves Laura apja Németországban él, a gyerek holmiját most nagyszülei hozták el. A fiatal nő az új barátjával a munkahelyén ismerkedett meg, friss volt a kapcsolat, a szülők sem ismerték a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik