Belföld

Fradi-botrány – Feladta magát három verekedő

Már csak egyet keresnek a négy ember közül, akiket a Groupama Arénában kirobbant november eleji tömegverekedés kapcsán kezdtek körözni. A másik három férfi, aki a szerda reggel kiadott felhívásban szerepelt, már fel is adta magát.

Aki ellen továbbra is érvényben van az elfogatóparancs, a jobb alsó sarokban látható 29 éves Faragó Krisztián:

Fotó: police.hu

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Faragó Krisztiánt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség szerda délelőtt számolt be arról, hogy újabb verekedőket azonosítottak és fogtak el. Az ügynek mostanáig csak két gyanúsítottja volt, kedden újabb tizennégy ember „csatlakozott hozzájuk”, további négy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. Közülük jelentkeztek most hárman. A kihallgatásuk már megkezdődött.

A balhé résztvevői a gyanú szerint bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik