Belföld

Bayer Zsolt remekül szórakozik a Marton-ügyön

Németh Szilárd Fidesz-alelnök vendége volt a soroksári nemzeti konzultáción Bayer Zsolt publicista – írja a hirtv.hu.

A kereszténydemokrata párt gúnyolódva adta elő sajátos véleményét az országot hetek óta lázban tartó Marton-ügyről.

Beültünk a színházba, föl a kakasülőre a sötétbe, kezdődött a darab, és Marton László megfogta a kezem, és a sliccére rakta. És én olyan rémült lettem, hogy egész előadás alatt fogtam. Mondtam Barnabás barátomnak, éppen olvastuk együtt, azt mondta, Jézus Mária, vajon a szünetbe elengedte?

— viccelődött a nem elbagatellizálható témán.

Bayer párhuzamot állított a szexuális zaklatás és a menekültválság között.

Nem tudom feltűnt-e Önöknek, az elmúlt 2 évben minden egyes nap volt egy hír arról, hogy melyik migráns, melyik országban, kit erőszakolt meg, kislányt, kisfiút, kit ölt meg. Két hete viszont csak azt halljuk, hogy melyik producer, rendező, színész melyik kicsi leánykának húzta oda a fejét ötödször. Biztos véletlen nem?

— tette hozzá Bayer Zsolt.

Mint fogalmazott, ha a nőket meg akarjuk védeni az erőszaktól, és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen és járhasson miniszoknyában és kendő nélkül és szabadon élhessen min nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk.

Semjén szerint ugyan szép dolog lenne egy felvilágosító kampány, de ha majd iszlám tömegek lesznek Magyarországon, akkor a zaklatások jelentősége úgyis eltörpül a többi erőszak mellett.

Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy Semjén csak a tényeket rögzítette.

Mint ismert, Marton László csütörtökön közleményben kért elnézést mindenkitől, akit nehéz helyzetbe hozott. Sárosdi Lilla elfogadta a bocsánatkérést, férje viszont nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik