Belföld

Schilling nem bocsát meg Martonnak

Marton László bocsánatkérését Sárosdi Lilla elfogadta, férje viszont nem.

Marton László csütörtökön közleményben kért bocsánatot, amit Sárosdi Lilla elfogadott és példaértékűnek nevezett, bár többször is jelezte, ami történt, az nem közeledés volt, hanem zaklatás. Férje, Schilling Árpád nem is bocsát meg, szerinte Marton csak elkenni próbálja az ügyet és megkerülte a problémát. Ő azt mondaná neki:

Állj ki, és mondd azt, hogy nem volt rendben, amit csináltál!

– háborodott fel a Blikknek Schilling, aki szerint a zaklatással vádolt főrendező most azt közvetíti a világnak, csak közeledés, udvarlás, ha kéretlenül egy nő arca elé tolja a hímtagját.

Ezt nem lehet! Ne a nő felelőssége legyen az, hogy a férfiak herék! Verebes István meg elmondja, hogy szegény Marton, az öregember a halálán van, aztán ez a nyilatkozat. Szerintem Martonnak nem kávézókba kéne járnia Verebessel, hanem pszichológushoz. Hiszem, hogy nem volt tisztában a tette súlyával, neki ez természetes volt. Akár még hősként is kijöhetne ebből az egészből, de akkor szembe kell néznie a tettével, és mindent elmondani.

Schilling azt mondja nehéz időszakon vannak túl, a felesége döntése volt, hogy előállt a történetével, ő óva intette ettől, de családként is erős egységet alkotnak a két gyermekükkel, ezért reméli, hamarosan rendeződik minden.

Marton-ügy: két újabb áldozat jelentkezett
Az áldozatok száma így már tízre emelkedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik