Belföld

Simicska Lajos fia a régi közös emlékekre figyelmeztette Orbán Viktort

Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu
Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu

Úgy tűnik, nem hagy alább a Simicska-Orbán háború. Simicska Ádám, Simicska Lajos fia, a Magyar Nemzet társügyvezetője Facebook-oldalán szólította meg a miniszterelnököt:

Kedves Viktor! Elkezdtük idehaza leporolni a régi közös emlékeket. Mi akadt a kezembe? Nekem dedikált könyved ezzel a személyes üzeneteddel: “mert mi nem vagyunk a meghátrálás emberei”. Tudod jól, mi sem. 

A miniszterelnök A történelem főutcáján című könyv elejébe írta a felidézett szavakat:

Kép: Simicska Ádám/Facebook

A “régi közös emlékekről” korábban a 24.hu-nak Simicska Lajos beszélt: a 2014-es választási győzelem után Orbán Viktor arról beszélt neki, hogy meg akarja venni az RTL Klubot, hogy bezárhassa azt. Mikor Simicska jelezte, hogy ez az ügylet irgalmatlan összegbe, akár 100 milliárd forintba is kerülhet, a miniszterelnök azt mondta:

Nem baj, megveszi majd nekem a Roszatom.

A 24 éves Simicska Ádám korábban arról panaszkodott, hogy a család veszprémi otthona előtt lesifotósok vadásznak rájuk, ez pedig testvéreit is érinti. Facebook-oldalán egészen konkrétan támadt az illetékesekre:

Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???

Korábban még ennél is nyersebb hangnemben fogalmazott meg fenyegetést:

Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik