Budapest, 2015. szeptember 13.
Bayer Zsolt, publicista, a Békemenet egyik szervezõje beszédet mond a Civil Összefogás Fórum (CÖF) tüntetésén, amelyet a Magyar Narancs szerkesztõsége elõtt tartottak tiltakozásul a hetilap címlapja miatt 2015. szeptember 13-án. A Magyar Narancs legutóbbi számában Orbán Viktor miniszterelnököt egy drótkerítéses bajusszal Hitlernek ábrázolta.
MTI Fotó: Kallos Bea
Belföld

Bayer Zsolték könyvét is támogatta az MNB alapítványa

24.hu
24.hu

2017. 02. 28. 18:44

Tanulmányutakra, sőt, települések felzárkóztatására is jutott a milliókból.
Korábban a témában:

Több mint hatmillió forinttal támogatta a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványa azt a könyvet, amelyet Bayer Zsolt, Bogár László és Boros Imre Echo TV-s műsorának beszélgetéseiből állítottak össze – bukkant rá a hvg.hu abban a listában, amely a Pallas Athéné Domus Animae alapítvány támogatási szerződéseit sorolja fel.

A kedvezményezett a Kairosz Kiadó, amely korábban például Lovas István könyvére is kapott csaknem nyolcmilliót, illetve Boros Imre „Egy nemzeti szemléletű olvasókönyv” című művére hatmilliót.

2017-ben eddig kizárólag – meg nem nevezett – magánszemélyeknek adott támogatást az alapítvány külföldi tanulmányutakra, illetve PhD kutatói programra, 250 ezertől 2,87 millió forintig.

Egy magánszemély a kedvezményezettje annak az 54,5 millió forintos támogatásnak is, amelyből 25 fő számára biztosítanak ösztöndíjtámogatást, Geopolitikai Doktori Program címén. 55,9 millió forintot adott az alapítvány Tiszaroff, Tiszabura, Tiszagyenda, Kötelek, Tiszasüly és Tiszabő települések felzárkóztatására.

Négymillió forintot adtak egy húsz részből álló rádióműsorra, amelyet kéthetente, kétszer húsz percben lehet hallani a Trend FM-en, amely a főváros tizenegyedik leghallgatottabb rádiója – derül ki a listából.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. április 9.
Rendőrök és tiltakozók a Parlament előtti Kossuth Lajos téren 2017. április 9-én. Az Oktatási szabadságot csoport Szabad ország, szabad CEU, szabad gondolat! címmel meghirdetett demonstrációja után többen a Parlament előtt maradtak. A demonstráción a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény április 4-i módosítása ellen tiltakoztak, amely szerintük ellehetetleníti a Közép-európai Egyetem (CEU) magyarországi működését. Ezért arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az elfogadott törvényt.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.