Belföld

Gondolta volna, hogy ez a csinos szőke lány egy tárcatolvaj?

Tárcatolvajokat keresnek a budapesti rendőrök, méghozzá két nőt. A páros egy XV. kerületi bevásárlóközpont egyik üzletéből emelt el egy kasszánál felejtett bukszát még november 26-án, este 7 óra körül.

A rendőrség kedden adta ki a lopásról készült felvételt, amelyen látható, hogy a két nő odalép a kasszához, majd a fiatalabb jelzi a másiknak, hogy egy pénztárca van a pult előtt. Az idősebb tolvaj fizetett, majd mielőtt távoztak – a másik takarásában – eltette a zsákmányt a táskájába. Később az iratokat a biztonsági őrök az egyik női mosdóban megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-903-1875-ös telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik