Belföld

Csalódott a Jobbikban a Betyársereg vezetője

A Magyar Időknek adott interjúban szóba került a "zsidó gárda", a kvótakampány és a törvénytisztelő Betyársereg is.

Kövér interjút adott a Magyar Időknek Tyirityán Zsolt, a Betyársereg nevű szélsőjobboldali paramilitáris csoport vezetője, és bizony elhangzottak olyan kijelentések is, amik hírértékűek. Kezdjük mindjárt a címben foglalttal, hogy miért is csalódott Tyirityán a néppártosodó Jobbikban:

azért, mert nem szavazták meg az alkotmány kvótaellenes módosítását.

A Fidesztől ismert retorikával azt mondta, “több tiszteletet érdemelt volna” a 3,3 millió választó akarata. Ők is komolyan kampányoltak a “nem” szavazat mellett, ezt “alternatív honvédelmi tevékenységként” kezelték.

Tragédiaként éltük meg, hogy a kezdeményezés beleveszett  a pöcegödörszagú napi politika mocsarába.

Az utolsó kérdés is érdekes, ami azt firtatja, nyerhet-e a Jobbik a 2018-as országgyűlési választásokon. Erre az a válasz érkezik, hogy

Ezért még nagyon-nagyon sokat kell dolgozni.

Tyirityán az interjúban beszélt még arról, hogy biztos benne, a titkosszolgálatnak van beépített embere a Betyárseregben, és ez jól is van így. Közölte, hogy ők törvénytisztelő szervezet, még sose volt balhéjuk, valamint sok egykori rendőr is van a csoportban. Azt változatlanul tartja, hogy cigány és zsidó személy lehetőleg ne jelentkezzen, van nekik saját csoportjuk. Bizony, lesz zsidó gárda is szerinte:

A zsidóknak ott van a Tett és Védelem Alapítvány, amely egy nagyon ütőképes és felkészült zsidó gárdát akar létrehozni Magyarországon.

TYIRITYÁN ZSOLTTAL LAPUNK IS KÉSZÍTETT INTERJÚT NOVEMBERBEN, AZ ELSŐ RÉSZT ITT, A MÁSODIK RÉSZT ITT OLVASHATJA.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik