Belföld

Megszólalt a Teréz körúti robbantó anyja

Apja hét éves korában elrabolta P. Lászlót, évekig nem volt Magyarországon. A most megszólaló anyja szerint tíz éven keresztül nem látta a fiát, írja a Blikk. Ugyanis a szülők válása után a robbantót és testvérét Dél-Amerikába szöktette apjuk, mert attól félt, hogy a bíróság majd az anyának ítéli a gyerekeket.

Az anya most azt mondta, amíg a gyerekek Dél-Amerikában voltak, nem tudta tartani a kapcsolatot velük. Később a mostani robbantó azt mondta a bíróságon, az apjával akar maradni.

Tíz éve történt a bírósági tárgyalás, és sajnos azóta sem tudtam rendesen találkozni a fiammal. Ilyen körülmények között nehezen tudok bármiben segíteni neki, de ha a gyermek találkozni akar velem, amitől én eddig sem zárkóztam el soha, természetesen kész vagyok beszélni vele, mondta.

A Blikk arról ír, hogy Karmacs polgármestere szerint permetszereket, flakonokat foglaltak le a rendőrök a helyszínen és persze elvitték a fiú mobiltelefonját és számítógépét is. A lap szerint nem kizárt, hogy a fiú permetszerből csinálta a pokolgépet.

A robbantó egyébként péntek óta előzetesben van, múlt szerdán fogták el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik