Belföld

A TV2 tök komolyan lehozott egy riportot arról, hogy Angela Merkel és Theresa May illuminátusok

Merkel emotikon (angela merkel, emotikon, )
Merkel emotikon (angela merkel, emotikon, )

A Tények extra szerdai adásában a TV2 leadott egy olyan riportot, amely azt sejttette, hogy Angela Merkel német kancellár és Theresa May brit miniszterelnök illuminátusok. Egészen durva vonatra foglalt jegyet mostanában a kormánysajtó, a Völkischer Beobachter Magyar Idők kedden arról közölt publicisztikát, hogy a nizzai és müncheni merényleteket az izraeli titkosszolgálat követhette el.

A riportban egyébként megszólalt Kriston Endre, a Hihetetlen magazin szerkesztője is. Ez egy olyan újság, aminek jelenleg Atomháborúk az őskorban címmel jelent meg a legfrissebb cikke. Az nagyjából mindegy is, mit mondott Kriston.

Theresa May és Angela Merkel pedig úgy jön az illuminátusokhoz, hogy “a brit sajtó szerint” tagjai a “szervezetnek”, mert, dobpergés, piramist formálnak a kezükből. Azután azért megszólal egy protokollszakértő, aki elmondja, hogy a riport egész alapja baromság, nem piramis az, hanem egy tanult szokás, amitől kevésbé tűnnek esetlennek a politikusok a nyilvános szerepléseik alatt. Merkel például híresen nem tud mit kezdeni a kezeivel, régóta cikizik a kéztartása miatt.

Mindegy, a cáfolat elmaradt, sosem derült ki, hogy léteznek-e egyáltalán az illuminátusok, vagy hogy Merkel és May tagjai-e egy ilyen háttérhatalomnak. Csak az “összeesküvéshívők szerint” fordulat hangzott el minden tök komoly állítás előtt. Amúgy azt is elhallgatta a világhatalom, hogy ki csinálta a riportot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik