Belföld

1 MILLIÓ FORINT JÁRT A KATTINTÁSÉRT A TÁRSULATNAK!

A MagNet Bank kampánya sokkal jobban teljesített, mint azt bárki is gondolta volna: az indulástól számított három nap alatt összegyűlt a 40 ezer kattintás, mostanra pedig már a 150 ezret is elhagyta a számláló. Mindezért cserébe, a pénzintézet ígéretéhez híven át is utalta az 1 millió forintot a sérült színészekből álló Baltazár Színház számlájára.

A jó cselekedetek nagyon közel állnak a MagNet Bank nevéhez, így számos alkalommal vittek már véghez hasonló küldetést, amelyekkel főként nagyvonalú felajánlásokat tettet, és olyan civil szervezeteket támogattak, akik igazán megérdemelték. Minden banki eszközt igyekeznek felhasználni az ügyfelek által, mindez természetesen nekik egy forintba sem kerül. A mostani akció célja az volt, hogy bebizonyítsák a pénz jóságát, pozitív erejét, és hogy valójában mennyire könnyű jót cselekedni, hiszen jelen esetben mindössze egy kattintással tenni lehetett egy igazán jó ügyért. Az interneten, vagy metróaluljáróban feltűnő színes gombokat az elmúlt hetekben láthattad különböző hirdetési felületeken. Ha te is kattintottál és elolvastad a gombhoz tartozó információkat, talán még a kampányhoz készült filmet is megnézted, akkor mindenképp hozzásegítetted Baltazar Színházat a sikerhez, sőt a bankot is az image építéshez.

Esetleg elkerülte a figyelmed? Igaz már tét nélkül, de még mindig van lehetőséged bepótolni a kattintást, hiszen jónak lenni jó! MagNet Segítő bankártya tulajdonosként tovább támogathatod a társulatot, vagy bármelyik szervezetet, akiknek a sorsát a szíveden viselnéd. Mindezt egy átlagos délutáni rutinvásárlás közben, teljesen ingyen, automatikusan.

A színi társulat óriási hálája jeléül a “FIúk és Lányok” c. előadására invitált mindenkit, aki bármilyen formában (leginkább kattintással) hozzájárult a kampány sikerességéhez. Erre a rendezvényre június 15-én került sor a MagNet Közösségi Házban, aminek keretein belül az ünneplésen kívül, egy további lépést tettek a sérült emberek elfogadásáért és a kultúra ügyéért. A magával ragadó színdarab és a rendezvényen uralkodó nagyszerű hangulat is bebizonyította, hogy milyen jó érzés támogatni, és segíteni másokon. Ha ott voltál, remélhetőleg maximálisan jól szórakoztál, ha azonban nem tudtál részt venni még mindig semmi nincs veszve. A társulat számtalan további előadással várja az érdeklődőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik