Belföld

A TV2 vezérigazgatója szerint Habony okos ember, ő meg szereti az okos embereket

habony (Array)
habony (Array)

Dirk Gergens a Népszabadságnak adott szerdai interjújában arról beszélt, hogy hiába a TV2 körüli botrányok, neki eszébe sem jutott lemondani, az eredményekkel pedig elégedett.

Az utóbbi időben nyerték a hétvégéket az RTL Klubbal szemben, a cél Gerkens szerint az, hogy egész évben ők uralják a szombatot és a vasárnapot, a hétköznapokban pedig csökkentsék az ollót. „Jól haladunk”, mondta erről.

Kökény-Szalai Vivien hírigazgatói munkájával teljes mértékben elégedett, biztos benne, hogy a Story magazin éléről érkező Szalai „irányba állítja majd a TV2 hír- és aktuális műsorait.”

Számomra világos volt, hogy erre a feladatra ő a legalkalmasabb, tette hozzá.

A korábban nagy botrányt kavart Puklis és Juhász Péteres riportokról Szalai nem tájékoztatta előzőleg a vezérigazgatót, de Gerkensnek már az RTL-nél is az volt a filozófiája, hogy hagyja szabadon dolgozni munkatársait. „Tehát nem várom el, hogy ilyesmikről informáljanak.”

Az említett riportokat látta, de mentalitását tekintve nem érzi másnak, mint amit az előző munkahelyénél csináltak. A hisztéria azonban meglepte, „Az ellendrukkerek minden lehetősége megragadnak, hogy kritizálhassák a TV2-t, közben a sikereinkről elfelejtenek beszámolni.”

Habony Árpádról a vezérigazgató azt mondta, okos embernek tartja, ő meg kedveli az okos embereket. De a Facebookon még nem jelölték be egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik