Belföld

Amíg ön az irodában izzad, nemzetünk nagyjai ezt csinálják

Kunhalmi ágnes (Array)
Kunhalmi ágnes (Array)

Alapjaiban rengette meg a magyar internetet egy ismert politikusnő bikinis-nyaralós képe. Megnéztük a Facebookon, mennyire dicsekednek a hazai döntéshozók az üdüléseikkel. Pazar képeket találtunk.

KUNHALMI ÁGNES BIKINIBEN!

 

Felrobbantott mindent azon a forró július 26-án ez a mondat. Budapest szerte abbamaradt a madarak csiripelése, még a HÉV se járt a Batthyány térig (na jó, amúgy sem jár). Olyan eszméletlen karriert futott be a fekete bikinis, strandolós, nyaralgatós kép, hogy körülnéztünk, politikusaink mennyire osztják meg nyaralós képeiket. Válogatás a magyar vezető elit napos életéből.

Orbán Viktor élete egy nagy nyaralás, nemrég Erdélyben üdült és beszélt néhány mondatot. De az igazi menő, ha nem is fecskés fotót Horvátországban tolta fel a netre. Július 21-én azért kaptunk egy napsütéses képet, ahogy egy dalmát haverral és Anikó asszonnyal héderelnek a tengerparton, miközben szegény Áder Jánosnak csak a Balatonra telik.

 

A fideszesek idei legnagyobb nyaralása úgy kollektíve Tusványos lehetett, Rogán Antal frakcióvezető úr is elvitte a családját a csodás erdélyi hegyek közé.

 

Vadai Ágnes oldalán is körülnéztünk, ha már a DK doyenjénél, Gyurcsány Ferencnél semmit se leltünk. Vadai egyetlen nyaralós képe egy DK-s csapatépítésen készült csoportkép.

 

A Jobbik háza táján is körülnéztünk, egyből két zseniális képbe is belefutottunk (miközben Vona Gábor pártelnök kiscicát pesztrált). Dúró Dóra képviselő oldalán egy családi bringóhintós

 

…és egy Balaton-átúszás utáni kép is örömöt szolgáltat a nemzeti szíveknek.

 

Az LMP-től Szél Bernadett volt a nagy reménységünk, de semmi strandolós-bikinis kép, a Kunhalmi-féle vonal helyett ő inkább a Művészetek Völgyére ment el, korongozott is egy olyat, hogy a kancsó adja a másikat.

 

Megnéztük az összes parlamentben lévő képviselőt a liberálisoktól is, mind az egyet, de Fodor Gábor sajnálatunkra nem rakott ki napernyős-koktélos képet.

Szerencsére azért a külföldi politikusok nem restek lefotóztatni magukat: Barack Obamáról Kapolcsnál menőbb helyen, Hawaii-on készítettek képet még az év elején (ott ugye januárban se nagy a hó, lehet nyaralni).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik