Belföld

Ingyenes rezsicsökkentő applikáció

Két téma tematizálja a magyar közvéleményt jelenleg, a rezsicsökkentés és a Való Világ, amit persze senki nem néz, de azért mégis. Hogy mi a közös ebben a két témában? Több mint gondolnánk. Van ugyanis két kulcsszó ma Magyarországon, amit a sulykolásig ismételnek, ez a rezsi, avagy a rezsicsökkentés, valamint az ingyenes való világ applikáció.

Ki nyer ma?

Versenyt indítottunk, vajon melyik hangzik el többször? A rezsi szó Orbán Viktor évértékelőjében, vagy az ingyenes való világ applikáció kifejezés a valóságshow legutóbbi párbaján?

Nagy izgalmakkal kezdtük el hallgatni az évértékelőt, több kézfejet is kölcsönkértünk, hátha szükség lesz rá, de csalódnunk kellett, a kommunistázás mellett, vagyis annak árnyékában csak hét ilyen-olyan rezsire futotta nagyjából fél óra alatt, ebben volt sima rezsi meg rezsicsökkentés is, ezzel egészen egyszerűen nem nyerhet Orbán Viktor – gondoltuk.

Ezt a versenyt nem Orbán nyerte
Fotó: Berecz Valter / Hír24

Töltsük le, szavazzunk, ingyenes

A legutóbbi párbaj a tv-ben két órás volt, ebből nagyjából egy óra összefoglaló, egy pedig maga a párbaj, két óra alatt tizennégyszer hangzott el az unalomig ismételt kifejezés, ami duplája Orbán rezsizésének, de mondjuk több ideje is volt erre a műsorvezető párosnak, lássuk be. Ezzel nyeregben érezhette magát a valóságshow, de nem sokáig, ugyanis rátaláltunk egy videóra, ami rövid, de annál lényegre törőbb.

Ha nem Orbán, akkor Németh Szilárd

A hét, azon túl, hogy mesebeli szám, kevéske ebben a versenyben, de szerencsére a rezsipápa, Németh Szilárd a köztévé vendége volt nemrég, így inkább őt állítottuk a startvonalra, küzdjön meg ő Istenes Bencével és Liluval. A hatperces videóban a riporter és a legfőbb rezsicsökkentő összesen tizenötször ejtik ki a bűvös szót, átlagosan 24 másodpercenként van egy rezsizés, rezsicsökkentezés. Szép teljesítmény!

Gratulálunk Németh Szilárdnak, mindent vitt
Fotó: Neményi Márton / Hír24

Toronymagasan nyert az m1 és Németh Szilárd, innen is gratulálunk a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport vezetőjének.

Érdekesség: mi ebben az írásban tizenhatszor írtuk le a rezsi szót (ez a tizenhetedik), valójában mi nyertünk, de nagyvonalúan átengedjük az első helyet Németh Szilárdnak, természetesen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik