Belföld

Újabb vásárhelyi fodrászsikerek

Az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők a Szabolcs kupára, ahonnan a vásárhelyi fiatalok érmekkel és helyezésekkel megpakolva tértek haza.

A Szabolcs Kupa fodrászversenyére az ország közel 200 legjobb tanulója látogatott el, a vásárhelyi Kalmár diákjai kivétel nélkül kiválóan szerepeltek a szépészeti versenyen. A gyakorlatot az Elegance szalonban sajátították el, Cseh István háromszoros Európa bajnok és Meszlényi Tamásné mesterfodrászoktól, míg az iskolában az elméletet Szőke Sándornétól tanulták – mondta el Hegedűs Zoltán intézményvezető.

A nappali fonások között Prágai Judit bizonyult a legjobbnak, míg Katona Ágnes harmadik lett. Alkalmi-estélyi fonás kategóriában Halál Gina az első, Kakuszi Katalin a második helyet hozta el. Férfi rövid vágásban  Dzadik Damján Bennó szintén első lett. Ő egyébként, mint beszámoltunk róla, a  Magyar Országos Iparszövetség versenyén is ezüstérmes lett. Szárítás kategóriában most még egy ötödik helyet is bezsebelt. A jövő frizurája kategóriában pedig Stengl Adrienn ért el második helyezést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik