Belföld

Rogán nagyon megijedt, Bajnai miatt veszélyben a rezsi!

Tiltakozzunk a rezsicsökkentés eltörlése ellen! - ezzel a címmel adott ki videós felhívást a Facebookon Rogán Antal, aki úgy véli, Bajnai miatt veszélyben van az intézkedés.

“Bajnai Gordon és pártja bejelentette, hogy ebben a formában eltörölnék a rezsicsökkentést” – adta hírül Rogán Antal egy videós-felhívásban azt, amit egyébként Bajnaiék a kezdetek óta mondanak. Szerintük ugyanis fenntarthatatlan a jelenlegi rezsicsökkentés, helyette épületszigetelési, -korszerűsítési programokkal csökkentenék a fűtési költségeket, a kiskeresetűeket pedig az egykulcsos adó megszüntetésével segítenék.

A Fidesz frakcióvezetője ettől függetlenül most érezte szükségét, hogy harcba hívjon Bajnaiék rezsökkentési elképzeléseivel szemben. Mégpedig azért, mert a rezsicsökkentés eltörlése szerinte minden család számára 130 ezer forint pluszkiadást jelentene.

“Én azt gondolom, hogy ez elfogadhatatlan. Ezért mindenkit kérek, hogy fogjunk össze, és lépjünk fel a rezsicsökkentés eltörlése ellen a leghatározottabban! – mondja a legnagyobb kormánypárt frakció vezetője a videóban, mintha Bajnaiéknak lenne bármilyen jogosítványa most arra, hogy a rezsicsökkentést tényleg eltöröljék.

Rogán videós felhívását fél óra alatt 37-en lájkolták, négyen már meg is osztották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik