Belföld

Brutálisan ölték meg Bencét

Előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett az eltűnt 11 éves, felsőmocsoládi Bence. Nevelőapjának élettársát és két hajléktalant őrizetbe vettek.

A Somogy megyei rendőrkapitány azt mondta: már tudják, hogy a kisfiú halott volt hétfőn éjjel, amikor a gyermek nevelőapjának élettársa bejelentette az eltűnését, a nő félrevezette a hatóságot.

Az asszony még az egyik pénteki tévés műsorban is sírva panaszkodott, hogy mennyire kiborult a gyerek eltűnésén, és a kamerán át kérte Bencét, hogy ” mindent megbocsát neki”, csak menjen haza.

A rendőrség azonban szombaton a Kaposvári Egyetem mögötti erdőben megtalálta elásva a városban tanuló fiú holttestét, akiért szinte minden internetes közösségi felhasználó is megmozdult a nő kérésére, hogy segítsen.

A rendőrség szerint viszont épp a nő és a két hajléktalan férfi gyanúsíthatók alaposan a gyilkosság elkövetésével.
A Somogy megyei rendőrkapitány az okot firtató kérdésre rejtélyesen csak annyit mondott: olyan választ kapott az asszonytól, amit nem kíván megosztani, de szerinte indokolt az elmeorvosi szakértői vizsgálat elrendelése.

Piros Attila hozzátette: számára már a nyomozás 48. órájában bizonyos volt, hogy Bencét megölték, és kegyeleti okokra hivatkozva az elkövetés módszeréről úgy fogalmazott: “Nincs az a jel, ami mellett a televízió képernyőjén elviselhető lenne az elkövetés módja.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik