Belföld

Saller OV-nak, végtörleszt a Ház, érvágás – TOP24 hírek

Félmillióan bukták el a nyugdíjasbérletet, kártértítést kapnak a Costa Concordia utasai, nem ölt az emberrabló focista. A Hir24 kora délutáni hírösszefoglalója.

Újabb érvágás: több mint félmillió korhatár előtti nyugdíjas nem válthat kedvezményes utazási bérletet. 62 éves kor alatt ugyanis már nem számítanak öregségi nyugdíjasnak.

Így végtörlesztenek a képviselők. A fideszes Kocsis Máté nagyot kaszált, Gyurcsány elvi okokból nemet mondott a lehetőségre. A nagy adósok hallgatnak.

Jobbról kapott sallert Orbán. A Nemzeti Kör vezéralakja, Solymosi Frigyes szerint a nyugati világ bírálatai immár durvábbak, mint a puhuló Kádár-korszakban.

Megszületett a megállapodás: fejenként összesen tizennégyezer eurós kártérítést kaphatnak a Costa Concordia luxushajó utasai.

Beismerte a szolnoki Baunok-házaspár elrablását H. Szabolcs, a volt NB I-es focista, de hogy gyilkolt volna, tagadja. Feltehetően 60 millió forint váltságdíj reményében vágtak bele a bűncselekménybe.

Génteszt javíthat a tüdőrákos betegek túlélési esélyein. A vizsgálat emellett az eddigieknél pontosabban jósolja meg, hogy az egyes betegek melyik kockázati csoportba tartoznak.

TOVÁBBI HÍREK A NAP MINDEN PERCÉBEN A HÍR24-EN. KATTINTSON!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik