Belföld

Konferencia program – október 30.

OKTÓBER 30. – III. INFOPEN CIO Fórum

Konferencia IT vezetőknek

Helyszín: “B” pavilon

Szervezők: TOP Magazin Kft.,

Fővédnök: Vezető Informatikusok Szövetsége

9:00 – Regisztráció

9:30 – Köszöntők

Hutter Ottó, a konferencia elnöke, és Jenei Zoltán, a Vezető Informatikusok Szövetségének elnöke

Creating the CIO Executive Success Cycle(angol nyelvű előadás)

How do effective CIOs set their leadership agendas? * How do effective CIOs shape demand? * How do effective CIOs set expectations? * How to use architecture, demanding timetables and partnerships to drive and facilitate delivery? * How do effective CIOs lead? * How are CIOs reshaping their executive roles and strategic agendas?

Keynote speaker: Charles Chang, VP & Program Director in Gartner’s Executive Programs. He joined Gartner in 1998 with the acquisition of Wentworth Research, where he was one of the founders.

11:00 – Kávészünet

11:30 – Amikor a gyártó is felhasználó

A kerekasztal beszélgetésben a vezető multinacionális technológiai szállító cégek belső IT vezetői vallanak színt arról, hogy miközben vizet prédikálnak, mit isznak valójában…

Moderátor: Kürti Sándor, az IVSZ alelnöke

A beszélgetés résztvevői: Fischer Erik a Sun Microsystems Magyarország műszaki igazgatója; Hivekovics Zoltán az EMC2 Technical Account Managere; Kántás Gyula az IBM Magyarországi Kft. IT Managere; Klotz Tamás az Oracle Magyarország technológiai igazgatója.

12:30 – Ebéd

13:30 – “ITC trendek 2003-ban”

A tavaszi rendezvény nagyobb ívű előretekintéséhez kapcsolódóan ezúttal a közvetlenül előttünk álló időszakról beszélgetnek piackutató és tanácsadó cégek képviselőivel.

Moderátor: Vértes János, a Prím Kiadó elnöke

A beszélgetés résztvevői: Andrási Tamás a BellResearch Kft. ügyvezető igazgatója; Juhász Miklós a Stratis/Meta Group Magyarország ügyvezető igazgatója; Dr. Kornai Gábor az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója; Ludman Lajos a KFKI Számítástechnikai Rt. vezérigazgatója; Ninausz Péter a Gartner Magyarország ügyvezető igazgatója; Pogány László a Symantec Képviselet Country Managere.

15:30 A CEO és a CIO kapcsolatának kritikus pontjai

A kerekasztal beszélgetés során gyakorló vezérigazgatók és informatikai igazgatók osztják meg gyakorlati tapasztalataikat egymással és a hallgatósággal. Néhány témakör ízelítőül: hogyan kommunikál egymással az üzleti és az informatikai vezetés, hogyan épül be az IT vezető a vállalati topmenedzsmentbe, mik az IT vezető döntési jogkörei és hogyan történik a számonkérése, hogyan ítéli meg az erőforrás-kihelyezést a CIO és a CEO.

A kerekasztal beszélgetés vezetője: Varga Zsolt, a CEO magazin lapigazgatója és szerkesztő bizottsági tagja

A beszélgetés résztvevői: Horváth Gergely, a KELER Rt. vezérigazgatója; Jenei Zoltán, a MATÁV Rt. informatikai igazgatója; Jungbauer József, a KELER Rt. informatikai igazgatója; Straub Elek, a MATÁV elnök-vezérigazgatója; Szabó József, a Coca-Cola informatikai igazgatója.

16:30 – Zárszó, koktél

Programok október 29-én

Programok október 31-én

Ajánlott videó

Olvasói sztorik