Belföld

net.Wednesday – Digitális aláírás

Szeretettel meghívjuk Önt a net.Wednesday márciusi rendezvényére, melynek témája: "Digitális aláírás - Kulcs a jövő kapujához"

Szeretné tudni mi a digitális aláírás? Érdekli milyen változások várhatók az elektronikus kereskedelemben a hivatalos digitális aláírás elfogadásáról szóló törvény életbelépésével? Jelent-e olyan költségmegtakarítást a bevezetése, hogy érdemes legyen minél gyorsabban bevezetni, vagy csak hosszú évek alatt történik meg az átállás. Milyen cégeknek éri meg ezt az eszközt alkalmazni az elektronikus kereskedelemben? Egyáltalán váltanak a cégek? Megtérül a használata? Biztonságos? Mik az előnyei?

Érdekli, hogy mit gondolnak ezekről a kérdésekről a szakértők? A márciusi kerekasztal-beszélgetésre olyan szakembereket hívtunk meg, akik választ adhatnak a témával kapcsolatos kérdésekre.

Jöjjön el a net.Wednesday-re és szóljon hozzá Ön is! Kérdezzen!

A rendezvény időpontja: 2002. március 20., 18:30
Érkezés és regisztráció: 18.00 – 18.30

Helyszín: East-West Business Center, Sky Conference Room
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., VIII. emelet

A minden hónap harmadik szerdáján a Sense/Net által megrendezésre kerülő rendezvényen való résztvétel ingyenes, mindössze egy névjegykártyát kérünk belépéskor.
Amennyiben Ön vagy munkatársa részt kíván venni rendezvényünkön, illetve további információra van szüksége, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:

Web: http://net.Wednesday.hu
E-mail: netwednesday@sensenet.hu
Regisztráció: http://net.wednesday.hu/reg
Tel: 329 5151
Fax: 329 5252

A találkozás reményében,

Juhász Gabriella
PR manager
Sense/Net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik