Belföld

Új világszínvonalú hazai technológia digitális térképek terén

Már a hazai cégek számára is megfizethető hatékony és látványos digitális térképek beépítése a céges weboldalba és intranetbe, mivel a BudapestMap Kft. új internetes térkép-technológiája igen kedvező áron, szolgáltatásként rendelhető meg.

Az internetes térképek üzleti felhasználási lehetőségei pedig szinte korlátlanok: weboldalak hasznos része, CRM rendszer térképes kiterjesztése, logisztikai rendszer része, pótolhatatlan marketing-tervező eszköz és menedzsment információs eszköz…

A cég új adatbázis-alapú technológiája a BudapestMap nyilvános térkép-portálján (http://map.index.hu/) történt hosszú tesztelést követően már üzleti alkalmazások fejlesztésére is elérhető a hazai cégek számára.

“A legegyszerűbb internetes térképektől a legösszetettebb üzleti alkalmazásokig sok mindenre alkalmazható a rendszerünk – mondta Nagy Gábor, a BudapestMap ügyvezetője. Az érdeklődés a technológia iránt igen nagy, és már a tesztelés fázisában van egy olyan fejlesztésünk, mely egy igen komoly ingatlan-adatbázis térképes megjelenítését valósítja meg.”

Az internetes digitális térképek tehát korántsem csak a legközelebbi mozi megkeresésére alkalmasak, számos üzletileg hasznos felhasználási lehetőséget kínálnak. A legkézenfekvőbb ezek közül egy digitális térkép beágyazása egy céges weboldalba. Az oldal látogatói sokkal szívesebben keresik meg ezen – egy hosszú szöveges lista végigböngészése helyett – hogy hol van a számukra legkényelmesebben elérhető üzletünk vagy viszonteladónk, megnézhetik, hogy hol van a székhelyünk, telephelyünk vagy éppen raktáraink.

“A weboldalak hagyományos szkennelt térképe már a múlté, hiszen egy digitális térkép használata nemcsak gyorsabb a felhasználók számára, hanem annál jóval többet is nyújt: rá lehet a térképrészletre közelíteni, meg lehet keresni a hozzá legközelebb eső bankautomata helyét, a környék tömegközlekedési járatait vagy a parkolási zónákat is, hogy csak néhányat emeljek ki a lehetőségek közül.”- emelte ki a főbb előnyöket Nagy Gábor.

Mivel a rendszer egy éves használati díja mindössze a hazai web-design cégek néhány napi fejlesztési díjának felel meg, a szolgáltatás igénybevétele igen költséghatékony a megrendelők számára.

A BudapestMap térképének beágyazása a weboldalba pedig egy kezdő HTML szerkesztőnek sem okozhat gondot, mivel a cég a digitális térképét teljes egészében testre szabja a megrendelői igényekhez: a kívánt helyek a kért cégemblémákkal jelennek meg a cég arculatának megfelelő színű térképen, így csak az oldal belinkelése vagy egy frame-be való beágyazása a megrendelő feladata.

(Háttérinformáció a BudapestMap Kft.-ről a mellékelt dokumentumban.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik