Élet-Stílus

Döbbenetes kapushibák Husztiék meccsén (videó)

Két döbbenetes kapushibából egy-egy gól született a Hannover-Bochum találkozón a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Péntek este a Hannover a forduló előtt kieső helyen tanyázó, nyolc meccse nyeretlen Bochumnak adott randevút. Noha a vendégek játszottak veszélyesebben, előttük adódott több helyzet, a két csapat végül megosztozott a pontokon.

Ám a találkozót nem ez, sokkal inkább a gólokat eredményező kapusbakik teszik emlékezetessé. A 62. percben a hazaiak jutottak vezetéshez. A meccset végigjátszó Huszti Szabolcs szögletét követően Daniel Marcio Fernandes éppen a mellette álló Jan Schlaudraffhez ütötte a labdát, és a középpályásnak már igazán nem volt nehéz dolga: közelről a léc alá bombázott.

A másik oldalon a válogatott Robert Enkét helyettesítő Florian Fromlowitz hamarosan viszonozta kollégája szívességét. A 66. percben Paul Freier ártatlannak tűnő beadásánál maga mögé, a jobb kapufára paskolta a labdát, amely a onnan hálóba került.

Nézze meg a saját szemével!


Több gól már nem esett, így a Bochum már kilenc mérkőzés óta nyeretlen, de az egy ponttal is feljebb kapaszkodott, jelenleg a 14. A Hannover eggyel előrébb, a 13. helyen tanyázik a német labdarúgó-bajnokság tabelláján.

Bundesliga, 13. forduló:
Hannover 96-VfL Bochum 1-1 (0-0)
Gól: Schlaudraff (62.), illetve Fromlowitz (66., öngól)

Szombat:
Bayer Leverkusen-Schalke, 15:30
Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt, 15:30
Mönchengladbach-Bayern München, 15:30
Energie Cottbus-Karlsruhe SC, 15:30
Hertha BSC-Hamburger SV, 15:30
1899 Hoffenheim-VfL Wolfsburg, 15:30
VfB Stuttgart-Arminia Bielefeld, 15:30

Vasárnap:
Werder Bremen-1. FC Köln, 17:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik