Élet-Stílus

A Real elveszítette Van Nistelrooyt

A Real Madrid ebben a szezonban már nem számíthat Ruud van Nistelrooyra. A holland játékosra hat-kilenc hónapos kihagyás vár a műtétje után.

A Real ebben a szezonban nem számíthat a holland gólvágóra, aki a Juventus elleni hazai BL-meccsen sérült meg a jobb térdén, olyannyira, hogy a vizsgálatok után a szakemberek a műtét mellett döntöttek.

Erre az Egyesült Államokban került sor, a beavatkozást Dr. Richard Steadman végezte el, az a specialista, aki 2000-ben is operálta a játékost, miután még a PSV Eindhoven játékosaként súlyos térdsérülést szenvedett. Akár csak akkor, most is a külső térdszalagokat kellett helyre hozni arthroscopos eljárással.

Ruud van Nistelrooy számára véget ért a szezon (realmadrid.com)

Ruud van Nistelrooy számára véget ért a szezon (realmadrid.com)

Eleinte 2-3 hónapos kihagyásról lehetett tudni, ám ennél jóval tovább tart Van Nistelrooy felépülése. A Real legfrissebb tájékoztatása szerint a támadó – aki a BL-ben három, a bajnokságban négy gólt szerzett eddig a szezonban – 6-9 hónapig lesz harcképtelen, azaz ebben az idényben már legfeljebb csak szurkolhat a királyi gárda sikereiért.

Csatárt keres a Real

Ruud van Nistelrooy helyére máris hasonló képességű támadót keres a Real Madrid. A spanyol média Hernán Crespót, Diego Militót, Záratét, Huntelaart és Mario Gómezt említi olyan futballistaként, aki szóba jöhet, ám azonnali átigazolás csak némelyiküknél valószínűsíthető. Az As és a Marca leginkább az argentin Crespo Madridba jövetelét tartja elképzelhetőnek. Ugyanakkor nem mondott le a Real még Andrej Arsavin megszerzéséről sem – közölte az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik