Közélet

Halálra gázolták az alcsútdobozi juhászt

váradi józsef (váradi józsef)
váradi józsef (váradi józsef)

Váradi András az Együtt-PM polgármesterjelöltje volt a Fejér megyei településen. Többször is felszólalt Mészáros Lőrinc ellen, feljelentéseket is tett különböző ügyekben. A kórházban halt bele sérüléseibe - írta a 444.hu.

Először a police.hu közölt egy balesetről szóló információt a weboldalán, amely arról szólt, szombat este 8 órakor Alcsútdoboz határában elgázoltak egy férfit. A 444.hu, majd a hvg.hu később közölte, Váradi András alcsútdobozi juhászt ütötték el. Később ezt az MTI is megerősítette.

Ő volt az Együtt-PM polgármester- és képviselőjelöltje a vasárnapi önkormányzati választásokon, s a baleset körülményei is ezzel a ténnyel állnak összefüggésben. A hírek szerint ugyanis éppen plakátokat ragasztott az út mentén, a kocsiról lecsúszott a létrája, kiszállt a kocsijából, hogy azt felvegye, akkor gázolta el egy osztrák rendszámú gépkocsi. A járművet egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette, aki nem hajtott el, hanem megvárta a rendőröket.

A Hír24 még 2012-ben írt arról, hogy Váradi feljelentést tett, miután a Felcsút polgármesterének tulajdonában álló cég állítása szerint meglopta. Idén pedig még megmaradt földjét (az állami földpályázaton többször indult, de rendszeresen Mészáros Lőrinc kapta meg a földeket) tarolta le valaki kombájnnal.

Ezután jelentette be az Együtt-PM, hogy őt indítják polgármester-jelöltként a faluban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik