Belföld

RTL-Híradó: családban maradnak a fideszes balhék

Megvan, ki tarolta le az alcsúti polgármesterjelölt földjét és ki demonstrált „spontánul” az Együtt képviselője ellen. A szerdai szeretetcsomagot rövidre fogta az RTL Klub.

Az alcsúti polgármesterjelölt földjét a szomszédja tarolta le – azt mondta, nem megfélemlíteni akarta Váradi Andrást, hanem nem fért el a kombájn és az alkalmazottja csak a földben tudott kijönni. Amúgy szólni is akartak Váradinak, de csak 4800 forint lehet az okozott kár, véli a szomszéd. Az RTL arról is beszámolt, hogy a szomszéd nagy nyertese az állami földpályázatnak, lehet, hogy nem is annyira véletlenül, mert a felcsúti Fidesz-elnök férje.

Az is kiderült, hogy a V. kerületi önkormányzattól nem lehetett annyira független az a tüntetés, amit Juhász Péter sajtótájékoztatójára szerveztek hétfőn. Mint emlékezetes, egyforma táblákkal mentek ki az Együtt politikusának tájékoztatójára spontán drogosozni civilek. Az RTL arról értesült, hogy köztük volt az egyik kerületi önkormányzati képviselő öccse. Azt is hozzátették, hogy a képviselő úr másik tesójának öt trafikja van, tehát nem kifejezetten rendszerellenes családról beszélünk.

Szóba került még a miskolci polgármesterválasztás is, ahol a helyi roma szervezetek úgy döntöttek, saját polgármesterjelöltet indítanak, mert kicsit elegük van belőle, hogy mindenki, még a baloldal is cigányozással akar szavazatokat gyűjteni.

Egyébként ma csak 12 percet szánt belpolitikai blokkra az RTL, mintha kezdene alábbhagyni a forradalmi hevület.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik