Tudomány zöldövezet

Videó: háromméteres aligátor elől menekültek a strandolók

Kryssia Campos / Getty Images
Kryssia Campos / Getty Images

Strandolókat üldözött ki a vízből egy aligátor Texasban, az esetről felvétel is készült – írja a Chron. A videón a Lake Raven nevű tóban fürdőző emberek – köztük gyermekek – láthatók, akik menekülni kezdenek a vízből, miután észreveszik, hogy feléjük közeledik a ragadozó.

A szemtanúk szerint az állat nagyjából 3 méter hosszú lehetett.

A felvételen egy lány is látható, aki egy, a tóban lévő stégről ugrik a vízbe, hogy a partra menekülhessen. A videót rögzítő David Siljeg szerint az aligátor ezt a lányt vette célba.

@fox26houston WATCH: A large alligator was caught on camera swimming towards a group of kids playing in a lake at Huntsville State Park in Texas. Video shared by David Siljeg shows the reptile slowly moving towards the children as they scream and quickly exit the water with help from nearby adults. Later, the animal is seen hanging out close to the edge of the lake. Witnesses say they believe the gator was around 12-feet long. #fox26houston #houston #huntsvillestatepark #alligator #huntsvilletx ♬ original sound – FOX 26 Houston

Végül minden strandoló épségben kijutott a vízből, az egyik szemtanú Noel Garcia elmondta, az volt a szerencséjük, hogy a hüllő belegabalyodott a bóják kötelébe, ami meglehetősen lelassította mozgását.

Kapcsolódó
Aligátor támadt egy férfire reggeli sétája közben
Az áldozat súlyos sérüléseket szerzett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik