Tech

Júniusban jön a 100 wattal tölthető új Honor csúcstelefon

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Honor még az idei Mobile World Congress során leplezte le a Magic4 Pro csúcstelefont, ami június 7-től itthon is elérhető lesz. A készülék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy 100 wattos vezetékes töltéssel vértezték fel, tehát nulláról maximumra mindössze 30 perc alatt feltölthető a 4600 milliamperórás akkumulátor. A telefon ráadásul már vezeték nélkül is tudja a 100 wattos gyorstöltést, amire azért nem nagyon volt még példa más gyártók esetében.

A Magic4 Pro három kamerával büszkélkedhet a hátlapon: egy 50 megapixeles főegységgel, egy szintén 50 megapixeles, 122 fokos ultraszéles látószögű modullal, illetve egy 64 megapixeles, periszkópos telefotó kamerával, ami 3,5x optikai zoomra, illetve 100x digitális nagyításra képes.

Mohos Márton / 24.hu

A kijelző 6,81 hüvelykes, LTPO OLED panellel, 1 és 120 Hz között változó képfrissítéssel, hardverként pedig Qulacomm Snapdragon 8 Gen 1 csúcsprocesszor, 8 GB RAM és 256 GB háttértár várja a felhasználókat. Védelem tekintetében a Magic4 Pro iP68 szabvány szerinti por- és cseppállósággal rendelkezik, illetve adott az Android 12 operációs rendszer, Magic UI 6.0 kezelőfelület és Google szolgáltatások (Google Mobile Services, Play Áruház stb.) társaságában.

A Magic4 Pro igazi csúcstelefon, ennek megfelelően alakul az ára is: itthon 469 990 forint, viszont aki június 6-ig előrendeli a készüléket, az ajándék gyanánt megkapja a telefon mellé a frissen bejelentett Honor Watch GS 3 okosórát is. Hogy a készülék mennyire éri meg az érte kért összeget, arról hamarosan bővebben is beszámolunk egy részletes telefonteszt keretében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik