Tech

Ezeket a játékokat kínálja a PlayStation Plus Collection

batman arkham knight
batman arkham knight

Európában november 19-én jelenik meg a Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5 (rögtön két verzióban), aminek az egyik különlegessége, hogy ezen a gépen egy új lehetőséggel bővül a PlayStation Plus szolgáltatás. Utóbbi előfizetéses rendszerben működik, nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a konzolokon online is lehessen játszani, illetve az egyéb előnyök mellett minden hónapban két (vagy több) játékot kínál a felhasználóknak, amiket ingyen le lehet tölteni, és addig lehet használni, amíg él az előfizetés.

playstation 5
Megvan a PlayStation 5 magyar ára
Kiderültek a magyar ajánlott fogyasztói árak is.

PlayStation 5-ön ez bővül ki a PlayStation Plus Collection funkcióval, aminek a lényege, hogy a PS Plus előfizetők számára elérhetővé válik egy kiváló PlayStation 4-es játékokból álló gyűjtemény, aminek minden egyes darabja szintén letölthető és játszható egészen addig, amíg él az előfizetés. A listában szereplő programok grafikája ugyan nem javul az erősebb hardver ellenére, ugyanakkor jóval magasabb képfrissítésre és rövidebb töltési időkre lehet majd számítani, mint PlayStation 4-en.

A PlayStation Plus Collection játékai:

 1. Bloodborne
 2. Days Gone
 3. Detroit: Become Human
 4. God of War
 5. Infamous Second Son
 6. Ratchet and Clank
 7. The Last Guardian
 8. The Last of Us Remastered
 9. Until Dawn
 10. Uncharted 4
 11. Batman: Arkham Knight
 12. Battlefield 1
 13. Call of Duty: Black Ops III — Zombies Chronicles Edition
 14. Fallout 4
 15. Final Fantasy XV Royal Edition
 16. Monster Hunter: World
 17. Mortal Kombat X
 18. Persona 5
 19. Resident Evil 7 Biohazard

A folyamatosan elérhető PlayStation Plus Collection mellett a PlayStation Plus előfizetés természetesen PlayStation 5-ön is minden hónapban kínál majd ingyen letölthető játékokat az előfizetők számára, és már azt is tudni lehet, hogy melyik lesz az első ilyen program az új konzolon: a Bugsnax. Aki tehát már novemberben beszerzi az új konzolt, az előfizetőként nemcsak a fenti 19 programhoz jut hozzá, de november 5-től a Young Horses fejlesztőcsapat különleges alkotása is elérhető lesz számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik