Tech

A Vodafone hozze el Európába az Oppo mobilokat

Az Oppo márka okostelefonjai évek óta jelen vannak a mobilpiacon, Kínában már kifejezetten népszerűek ezek a készülékek, és habár Európában is megvásárolhatók, hivatalos forgalmazás eddig nem volt, így az Oppo telefonok például nem kerültek be egyetlen mobilszolgáltató kínálatába sem.

Retteghet a Huawei, a Xiaomi hivatalosan is megérkezett Magyarországra
A hazai csapat már gőzerővel dolgozik azon, hogy a népszerű kínai gyártó termékei egyre több üzeletben és szolgáltatónál legyenek elérhetőek.

Ez változik meg hamarosan, hiszen a kínaiak partnerségre léptek a Vodafone csoporttal, aminek értelmében a telekommunikációs cég leányvállalatai hamarosan Európa-szerte megkezdik majd az Oppo okostelefonok forgalmazását, tehát a különböző készülékek havidíjas előfizetéssel, kedvezményes lehetőségekkel lesznek elérhetők szélesebb rétegek számára.

A bejelentés értelmében az Oppo készülékeit a Vodafone első körben a brit, holland, német, portugál, román és török piacokon kezdi el forgalmazni, de idővel a többi európai országban, így Magyarországon is elérhetők lesznek kínai gyártó mobiljai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik