Tech

Újabb Samsung telefonra érkezett meg az Android 10

Aki rendelkezik a Samsung első hajlítható kijelzős telefonjával, a tavaly boltokba került Galaxy Fold készülékkel, azoknak van egy jó hírünk: a készülékre megérkezett az Android 10 operációs rendszer, méghozzá a gyártó saját kezelőfelületének, a One UI 2.0-nak a kíséretében.

Ez a jövő telefonja, de még nem vagyunk rá felkészülve
A Samsung Galaxy Fold egyaránt jól használható telefonként és táblagépként, de az Android korlátai miatt még nem olyan, mint amilyennek szeretnénk.

Ha telefon nem jelzi magától, hogy elérhető az új rendszer, akkor a beállításokon belül a szoftverfrissítés opciót kell kikeresni, majd a letöltés és telepítés menüpontra bökve a készülék tájékoztat, hogy elérhető-e a legújabb szoftver. Ezzel kapcsolatban érdemes tudni azt is, hogy a frissítés érkezése nagyban függ attól, függetlenül vagy a szolgáltatótól vettük-e a telefont – utóbbi esetben a telekommunikációs cégen is múlik, a telefon mikor kapja meg a Samsung által már jóváhagyott frissítéseket.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Galaxy S10-telefonokra, a Note9 készülékre és a Galaxy S9 mobilokra már megérkezett a Google legújabb mobil operációs rendszere, illetve van egy listánk is arról, hogy mely Samsung készülékekre és mikor várható az Android 10.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik