Tech

Akár ilyen is lehet Samsung Galaxy Note 10

Mivel eddig minden figyelem a Galaxy S10-ekre és a hajlítható Galaxy Foldra összpontosult, vajmi keveset tudni a Samsung Galaxy Note 10-ről, de a pletykagyár már szép lassan éledezni kezdett. A PhoneArena által készített 3D-s renderképeknek köszönhetően már körvonalazódik, hogy mire számítanak a szakértők a dél-koreaiak következő generációs phabletével kapcsolatban az eddigi néhány információ alapján.

Eddig mindössze annyit rebesgetnek a források, hogy a hátlapra négy, horizontálisan elhelyezett kamera kerülhet. A rendszer egy 12 megapixeles, egy 12 megapixeles telefotó, és egy 16 megapixeles széles látószögű szenzorból állna, amihez egy 3D-s mélységérzékelő is csatlakozhat.

Fotó: PhoneArena

A Galaxy Note 10 minden bizonnyal megkapja majd az S10-széria jelentősebb újításait is, köztük az Infinity-O kijelzőt, aminek köszönhetően panelba épített kameralyukkal és beépített ultrahangos ujjlenyomt-érzékelővel érkezhet. Mivel a kamerarendszer is meglehetősen hasonlít a Galaxy S10 5G-re, ezért érdekes lesz látni, hogy mivel fogják különlegesebbé tenni attól a Note 10-et – már a méretet sem lehet nagyon fokozni, mert az S10 5G-re elképesztően nagy, 6,7 hüvelykes kijelző került.

A Samsung megint emelte a tétet: kipróbáltuk mind a négy Galaxy S10 telefont
A Samsung bemutatta Galaxy S10, S10+, S10e és S10 5G nevű készülékeit, amiket az elsők között vehettünk a kezünkbe Londonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik