Tech

Máris tudni néhány részletet a Huawei P30 Lite mobilról

A Huawei ugyan nem hozta ki a barcelonai Mobil Világkongresszusra (MWC) az idei P30 okostelefonok tagjait, helyette egy 5G képes hajlítható mobilt mutatott be, de ennek ellenére már szivárognak ki a részletek a hivatalosan március 26-án bemutatkozó készülékekről. A P30 és a P30 Pro telefonokról már korábban derültek ki dolgok, most pedig a legolcsóbb verzióról a P30 Lite-ról szivárgott ki néhány részlet.

Itt a Mate X, a Huawei hajlítható kijelzős, eszetlenül drága mobilja
A kínai gyártó is lerántotta a leplet első hajlítható kijelzős készülékéről.

A MySmartPrice szúrta ki, hogy a TENAA, a kínai távközlési hatóság oldalán felbukkant egy hitelesítési dokumentum, amiből kiderül, hogy a készüléknek, 6,15 hüvelykes képernyője lesz, méghozzá Full HD+ felbontással, az aksi egy 3240 mAh-es, a telefon méreteit pedig 152,9 x 72,7 x 7,4 mm-ben adták meg.

Kiszivárgott képeken a P30 Lite – Fotó: Huawei

És ez még nem minden, hiszen a kiszivárgott képek alapján a legolcsóbb Huawei P30 modell is három hátlapi kamerával lesz felszerelve, az előlapi szenzor egy csepp alakú szenzorszigetben kap majd helyet, és ha lehet hinni a a netre kikerült képeknek, akkor a kínai gyártó itt – többek között – úgy fogja alacsonyan tartani az árat, hogy az ujjlenyomat-olvasó még mindig a hátlapon lesz, nem kapunk képernyőbe épített megoldást, mint a Huawei Mate 20 Pro esetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik