Tech esport

Ilyen rafináltan még nem loptak ki boltból kütyüt

Vannak, akik simán lemérik az avokádót a boltban hagymaként, hogy spóroljanak pár forintot maguknak (ami természetesen akár véletlenül is megeshet), de egy francia fiú toronymagasan megnyerte a cselesen lemért bolti termékek kategóriáját.

A francia L’est Republicain beszámolója szerint tavaly szeptemberben egy Adel nevű fiú bátran egy PlayStation 4 konzolt csapott ki a zöldséges-gyümölcsös mérlegre, majd azt lemérte banánként, és ráragasztotta a 9 eurós címkét. Az átverést az önkiszolgáló kassza simán bevette, egy valódi pénztáros szemeit valószínűleg nem sikerült volna ilyen egyszerűen átverni. Az eredetileg 340 eurós konzolt nem tartotta meg, hanem továbbadta 100 euróért.

Mielőtt bárki eljátszadozna a gondolattal, hogy reprodukálja a trükköt, eláruljuk, hogy a történetnek nem lett olyan jó vége. A fiú a sikeren felbuzdulva másnap megpróbálta még egyszer eljátszani a dolgot, de másodszorra már elkapta a rendőrség. Adelt tárgyalásra idézték be, ahol nem jelent meg, végül négy hónap börtönbüntetésre ítélték, úgyhogy valószínűleg már úgy gondolja a cseles matricázó, hogy bárcsak tényleg banánt vett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik