Tech esport

Ingyen játszható a legújabb Call of Duty

Tavaly október 12-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Call of Duty: Black Ops 4, aminek az egyik legnagyobb különlegessége, hogy egyáltalán nem kapott benne helyet egyjátékos kampány, illetve az alkotók a sorozat életében először előálltak a Blackout névre keresztelt játékmóddal, ami a manapság felfoghatatlanul divatos Battle Royale műfajt ötvözi a CoD akciódús játékmenetével.

Elvileg utálni kéne, de mégis szeretjük az új Call of Dutyt
Hiába nincs benne hagyományos single player mód, a Call of Duty Black Ops 4 szórakozttaó játék, ami megéri az árát.

Ha valaki esetleg szereti a Call of Duty-szériát, de pont a fentiek miatt nem akart pénzt áldozni a programra, annak van egy jó hírünk: a játék most egyetlen fillér kicsengetése nélkül kipróbálható, mind PC-n, mind az említett konzolokon. A Black Ops 4 január 17-től 24-ig tölthető le ingyen, ugyanakkor azzal érdemes tisztában lenni, hogy csak a Blackout játékmód kipróbálható.

A hagyományos multiplayer küzdelmekben tehát nem lehet részt venni, de a Blackout minden eleme elérhető és nyúzható egészen január 24-ig, amikor is a különleges tesztváltozat inaktívvá válik. A személyi számítógépekre szánt verzió a Battle.net oldalról tölthető le, míg PS4-en és Xbox One-on az adott konzol digitális áruházát kell felkeresni a próbaverzió beszerzéséhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik