Tech esport

Elég érdekes képet fest a Steam legjobb eladásait mutató lista

Ahogy azt a 2018-as év legjobb játékait felsoroló listánkban is írtuk, idén főleg azok jártak jól, akik konzolon játszanak, hiszen az idei felhozatal legkirályabb darabji bizony csak konzolra elérhetők: gondolunk itt a PlayStation 4-exkluzív God of Warra és Marvel’s Spider-Manre, vagy éppen az egyelőre csak PS4-re és Xbox One-ra elérhető Red Dead Redemption II-re. Azt, hogy a PC-s játékipar nem volt a csúcson 2018-ban, jól mutatja, hogy a legnagyobb digitális áruház, a Steam legnagyobb értékesítési bevételt elért címei között mindössze három jelent meg idén, a többi mind korábban került a piacra.

Idén az járt igazán jól, aki konzolon játszik
Bár 2018 egyáltalán nem volt egy bombasztikus év a videojátékok piacán, de ez koránt sem jelenti azt, hogy nem jelentek meg kiváló programok. Listába szedtük az öt legjobbat.

TOP SELLERS:

Azzal persze érdemes tisztában lenni, ez a lista nem sorrendet jelent, hiszen a Valve által üzemeltetett Steam idén sem közölt pontos eladási adatokat, csupán annyi tudható, hogy Platinum kategóriába került játékok termelték a legtöbb árbevételt.

Ezek a játékok persze nem csak a Steam rendszerében vásárolhatók meg, így koránt sem jelentik azt, hogy mindent egybevéve ezek voltak a legsikeresebb címek idén, de mivel a Valve online áruháza a legnagyobb és legismertebb platform, ezért érdemes emésztgetni az adatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik