Tech esport

Tömegek jelentettek beteget múlt pénteken, az ok egész meglepő

Pénteken megjelent a régóta várt Red Dead Redemption 2, és úgy tűnik, hogy a játék a legvadabb elvárásokat is felülmúlja.

Rengetegen jelentettek beteget a Red Dead Redemption 2 megjelenésének napján – írja a GrownGaming. Feltételezhető, hogy a jelenség hátterében nem valamilyen rejtélyes járvány áll, az emberek egyszerűen nem bírták megállni, hogy ne próbálják ki a programot.

A Fizziology analitikai vállalat mintegy 800 ezer tweetet vizsgált meg, és arra jutott, hogy a Call of Duty Black Ops 4 megjelenésének napjához képest másfélszer többen „betegedtek meg” múlt hét péntekre. A vadnyugati játék megjelenését követő megbetegedési hullám háromszorosan szárnyalta túl a szintén nagyon várt God of Wart és a Marvel’s Spider-Mant – a 12-szeresen lenyomott Shadow of the Tomb Raiderről már nem is beszélve.

Red Dead Redemption 2 amellett, hogy sokakat távol tartott a munkahelyektől, rengeteg tweetet is generált. A Fizziology adatai alapján óránként mintegy 14 ezer bejegyzés született a játékkal kapcsolatban.

Kiemelt kép: Rockstar

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik