Tech esport

Hamarosan újra megtudhatjuk, hogy milyen volt a vadnyugaton

Újabb bemutató videót kapott az év egyik legjobban várt videojátéka, a Red Dead Redemption 2.

Az új, Gameplay Video Part 2 című videó segítségével bepillantást nyerhetünk abba, hogy milyen is lesz kalandozni a Red Dead Redemption 2 vadnyugati világában – írja a GameSpot. Legutóbb májusban mutattunk be egy trailert arról, hogy mivel is készül a fejlesztő Rockstar Games.

Az új videó alapján úgy tűnik, epikus eseményekből ezúttal sem lesz hiány: vonatokat, postakocsikat és bankokat rabolhatunk ki, fejvadászok elől menekülhetünk, és rivális bandatagokkal küzdhetünk meg.

A trailerből emellett azt is megtudhatjuk, hogy miként működik majd a Dead Eye rendszer, ami többek közt arra alkalmas, hogy harc közben lelassítsuk az időt, illetve felmérjük ellenfeleink gyenge pontjait. A videóban ráadásul a belső nézet hangulatába is belekóstolhatunk.

A friss videóból az is kiderül, hogy az öltözködésünk, táplálkozásunk és tisztálkodásunk egyaránt komoly hangsúlyt fog kapni a játékban.

A vadnyugatos program október 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és nem kizárható, hogy a játék elődjétől eltérően PC-n is elérhető lesz.

Kiemelt kép: YouTube/Rockstar Games

Ajánlott videó

Olvasói sztorik