Nevetős fotóval köszöntötték a születésnapos Harry herceget a királyi család közösségi oldalán

40 éves lett a sussexi herceg.

Ma töltötte be 40. életévét Harry herceg – az év májusában a sussexi hercegi pár fia, Archie születésnapjának apropóján írtunk arról a Mirror nyomán, hogy 2022-ben egy szakértő szerint felmerült, hogy a királyi család honlapján, illetve a Twitter és Instagram-oldalaikon ezentúl nem küldenek születésnapi üdvözleteket a királyi család nem aktív tagjainak, hacsak nem nullával végződik az aktuális életkoruk. Egy évvel később az a hír röppent fel, hogy a hivatalos közösségi média-platformokon csak a királyi család aktív tagjainak születésnapjairól emlékeznek meg.

Úgy fest, az első fentebb említett értesülés valóban igaz lehet, Harry herceget ugyanis – aki feleségével, Meghan Markle-el együtt 2020-ban visszalépett királyi feladataitól – évek óta nem köszöntötték fel nyilvánosan a brit királyi család tagjai, most viszont, hogy 40 éves lett, címeztek neki egy posztot a születésnapján.

Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének!

– olvasható a köszöntés Harry herceg fotója mellett, amit a királyi család közösségi oldalán tettek közzé.


A sussexi herceg születésnapjáról a 24.hu-n is megemlékeztünk, 40 képben foglaltuk össze eddigi élete mérföldköveit.

Kapcsolódó
Rosszfiú, tartalék, a meg nem értett testvér – 40 fotó a 40 éves Harry herceg életéből
A kisfiú, aki fiatalon eltemette az édesanyját, a kisherceg, aki náci tisztnek öltözött, az apa, aki családja biztonsága érdekében Amerikáig menekült. Galéria a ma 40 éves Harry hercegről.
Címkék: harry herceg