Reviczky Gábor a kemoterápiáról: Nem vállalnék be többet

Hat kezelésen van túl, melyek komolyan megviselték a szervezetét.

Reviczky Gábor a héten beszélt arról, hogy újabb műtét vár rá, elárulta továbbá, hogy nem jár kezelésekre, „de ezt nem szabad tudni az orvosoknak”. A színész a minap a Tények Plusz stábjának nyilatkozott az egészségi állapotát illetően: úgy fogalmazott, jól van, a betegségével pedig nem törődik, mert nem akarja, hogy úrrá legyen rajta. Úgy él, mintha mi sem történt volna. Azt mondja, szerinte meggyógyult a rákból.

A színész hat kemoterápiás kezelésen van túl, melyek igencsak megviselték a szervezetét: egy ideig vezetni sem tudott, ugyanis ájulás előtti rohamai voltak, mikor beült az autójába. Ezért nem is vállalna be több kemót.

Ez nem egy egészséges dolog. Nem vállalnék be többet. Így is csak azért vállaltam be, mert ugye a PET-CT-met megszínezték, hogy lássam, hogy csontrákom is volt. Háromféle rákom volt, és a csontrák miatt. Mert annál szörnyűbb halál nincs

– magyarázta a műsorban, hozzátéve: jelenleg csak havi egyszer jár orvoshoz, ilyenkor pedig kap egy injekciót, ami három hónapig formában tartja.

Úgy véli, ahhoz, hogy még jobban legyen, többet kellene mozognia. Kocogni viszont nem szeretne, ezért sétálni szokott, ha teheti, napi két órát. Ezért akarja eladni ráckevei házát is, hogy a Pilisbe költözhessen, ahol kedvére sétálgathatna.

Reviczky a műsorban hozzátette, 75 éves kora ellenére ki sem látszik a munkából. Filmeket, tévéjátékokat forgat, szeptemberben pedig a színházi munkái is beindulnak. Noha régóta nyugdíjas, a munkát nem tervezi befejezni.

Kapcsolódó
Címkék: reviczky gábor