Szórakozás

Ördög Nóra: Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam, hogy szólaljak fel a bántalmazott gyerekek ügyében

Ódor Dorottya / TV2
Ódor Dorottya / TV2
A műsorvezető úgy fogalmaz: azt kívánja, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak.

Lassan másfél hete a szombaton leköszönő Novák Katalin nagy felháborodást keltő kegyelmi ügyétől hangos a sajtó. A témával kapcsolatban február eleji kirobbanása óta több hazai híresség, köztük Lilu, Rácz Jenő és Kajdi Csaba is megszólalt, nemrég pedig feltehetőleg Ördög Nóra is a történtek hatására fogalmazta meg véleményét a bántalmazott gyerekeket illetően az Instagram-oldalán.

Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok ❤️

– zárta posztját a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
„Megosztó... baszki...” – reagált Lilu Novák Katalin válaszára a felháborodást kiváltó kegyelmi döntéséről
A köztársasági elnök nemrég azt mondta, „a természeténél fogva minden kegyelmi döntés megosztó”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik