Szórakozás

Kabát Kevin az édesapja kiütéséről: Azt a pár percet senkinek nem kívánom, amit mi ott átéltünk

RTL
RTL
A fiatal focista azt mondja, Rácz Jenőn is ijedtséget látott, miután Kabát Péter eszméletét vesztette a ringben.

Vasárnap érkezett a végéhez a Sztárbox idei évadának negyeddöntője. Az utolsó meccsen Rácz Jenő és Kabát Péter csaptak össze egymással: a séf kiütéssel győzött, az egykori focista pedig az ütés hatására percekre elveszítette az eszméletét. Rácz a történtekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, nem készült a szóban forgó ütésre, és sajnálja, hogy a mérkőzés így ért véget.

A kiütésről később Kabát kedvese, Róka Adrienne is megszólalt, aki vasárnap este zokogva rohant be a szorítóba az orvosi csapattal.

Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább. Csak azt láttam, hogy össze-vissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt! Önkívületi állapotba kerültem és csak arra eszméltem fel, hogy Dzsudzsák Balázs orvosért kiált, én pedig már ott fekszem Peti mellett a ringben. Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni

– fogalmazott az influenszer, hozzátéve: nem érti, hogyan állhatott Rácz ilyen módon a barátjához.

A Blikk megkeresésére nemrég az egykori focista fia, Kevin is megosztotta tapasztalatait a ringben látottakról. Mint mondta, nagyon várta a meccset, végigkísérte ugyanis édesapja egész felkészülését, aki úgy véli, annak ellenére is 100 százalékot hozott, hogy az egyik ujja szilánkosra tört egy edzésen.

Azt a pár percet senkinek nem kívánom, amit mi ott átéltünk… Nem úgy alakult az egész meccs, ahogy vártuk, borzasztó érzés volt ájultan látni aput, de nagyon büszke voltam rá. Tudtam, hogy ha belehal is megcsinálja! Próbáltam higgadt maradni, de legbelül azért megijedtem, csak nem mutattam senkinek. Jenőn is ijedtséget láttam, szóval megkönnyebbültem, amikor végre felkelt. A forgatás után bementem apához az öltözőbe, akkor már teljesen jól volt, annyit mondott csak, hogy a lába fáj kicsit, de egyébként minden rendben van vele

– árulta el a Blikknek a szintén profi focistának készülő fiú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés

A meccs másnapján Kabát Péter a közösségi oldalán nyugtatott meg mindenkit, hogy a CT vizsgálat kimutatta, nem történt baja, később viszont Sebestyén Balázsék műsorában elárulta, hogy hamarosan újra orvoshoz kell fordulnia, mert a lábát fájlalja.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik