Szórakozás

Rácz Jenő a KO-ról: Nem készültem erre az ütésre, sajnálom, hogy ez így történt

RTL
RTL
Kabát Péter azt kívánta a séfnek, nyerje meg a Sztárboxot, és megígérte, hogy minden meccsén ott lesz, hogy szurkoljon.

A Sztárbox tegnap esti adásában kialakult az elődöntős mezőny. Az utolsó meccsen Rácz Jenő és Kabát Péter csaptak össze egymással, a séf kiütéssel győzött a második menetben, az egykori futballista pedig néhány percre eszméletét vesztette a ringben.

Miután a helyszínen megbizonyosodtak arról, hogy Kabát jól van, Héder Barna Rácz Jenőt kérdezte arról, hogyan élte meg a történteket.

Majd biztos, hogy megrázó lesz, most annyira gyorsan történt minden… igazából tényleg nem készültem erre az ütésre, nyilván ütöttük egymást, de ugyanúgy engem is talált volna… ez valahogy elindult, ez az ütés, nem tudok rá mit mondani. Sajnálom, hogy ez így történt

fogalmazott a séf, hozzátéve: szerinte egy jó barátság olyan, mint egy csont, ami ha egy sérülés után összeforr, csak még erősebb lesz.

Rácz azt is elárulta, hogy az elmúlt hat hónapban igen keveset beszéltek Kabáttal, hogy könnyebben tudjanak készülni az összecsapásra, saját bevallása szerint viszont fájt neki ez az időszak.

Ezt most nem tudom még hova tenni. Majd egy bizonyos könyvespolcra el kell tegyem egy mappába, hogy hogy fogom ezt kezelni. Meg szerintem a Peti is.

Később a focista is a kezébe vette a mikrofont. Azt mondta, jól van, egyedül azt sajnálja nagyon, hogy a párját megviselték a látottak – Róka Adrienne ugyanis zokogva rohant a ringbe, miután a párja elájult.

Szeretnék a barátomnak gratulálni! Tudtam, hogy nagyon kemény meccs lesz. Tudtam, hogy sokkal előrébb tart ebben a sportágban. Én öt hónapja kezdtem, előtte soha az életben nem volt rajtam bokszkesztyű. Nem jókor jött ez a sérülés sem, de én azt kívánom a Jenőnek, hogyha ez így alakult, hogy nyerje meg a Sztárboxot. Én itt leszek minden meccsén és drukkolni fogok neki!

– jelentette ki Kabát, majd köszönetet mondott az edzőjének és a támogatóinak.

Nemrég a soron következő elődöntő meccseinek leosztása is kiderült.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik