Szórakozás

KO a Sztárboxban: Rácz Jenő kiütéssel győzött, Kabát Péter eszméletét vesztette a ringben

RTL
RTL
Az egykori focista párja zokogva rohant a ringbe.

Tegnap ért véget a Sztárbox negyeddöntőjének utolsó fordulója: az első meccsen Kállay-Saunders András és Józan László csaptak össze, a negyedik menet után a szakmai zsűri a színésznek ítélte a győzelmet, megosztott pontozással.

A női mérkőzésen Szabados Ági és Janicsák Veca kerültek szembe egymással. A műsorvezető és az énekesnő között élénken ment az adok kapok, végül esetükben is a szakmai zsűri választotta ki a meccs nyertesét: Janicsák megosztott pontozással győzött.

Az utolsó menetben Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőzött meg. A séf és az egykori focista régóta barátok, a felkészülés ideje alatt viszont úgy döntöttek, kevesebbet beszélnek, hogy valamivel megkönnyítsék a saját helyzetüket a ringben. Kabát a második menetben akkora ütéseket kapott, hogy a bíró számolni kezdett, és megkérdezte, tudja-e folytatni a meccset, a focista viszont úgy döntött, marad a ringben. Néhány perccel később Rácz egy jobbegyenessel a földre küldte Kabátot, aki eszméletét vesztette.

A bíró azonnal jelzett a helyszínen lévő orvosnak, hogy vizsgálja meg a versenyzőt, miközben utóbbi párja, Róka Adrienne zokogva rohant a ringbe, egy edző igyekezett megnyugtatni.

Kabát néhány perccel később magához tért, és amint fel tudott állni, a séffel elindultak egymás felé, hogy megöleljék egymást a ring közepén.

A negyeddöntő utolsó meccsét követően összeállt az elődöntős mezőny, a csatorna pedig nemrég a soron következő két adás meccsleosztását is közzétette.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik