Szórakozás

Árpa Attila: Boldog nap ez a mai, öt év után végre lezárult ez a nevetséges ügy

TV2
TV2
A bíróság kábítószer-kereskedelem bűntettében mondta ki bűnösnek a színészt.

A héten megszületett a jogerős, másodfokú ítélet Árpa Attila évek óta húzódó drogügyében, a színész egy év nyolc hónap felfüggesztettet kapott. Árpa csütörtökön közösségi oldalán ragált a Fővárosi Ítélőtábla döntésére.

Jó hírem van, boldog nap ez a mai. Öt év után végre lezárult ez a nevetséges ügy. A másodfokú ítélet alapján NEM leszek büntetett előéletű, továbbra sincs priuszom, és a pénzbírságot is elengedték. Persze a BRFK-nak borzasztóan fontos volt, hogy ezt a hírt közzé tegye, és másképp fogalmazza, és ezzel tisztára mossa magát és a rám fordított adófizetők pénzét, de szarok most már rá. A tény marad: soha nem találtak nálam kábítószert, soha nem kereskedtem vele, és az ügyvédem szívesen nyilatkozik, ha a jogi részletekre kíváncsi valaki

– írta posztjában a színész, hozzátéve: hamarosan induló podcastjában részletesen elmeséli majd az ügy részleteit. „Főleg az ügy főnyomozója és az ő egészen érdekesen alakuló karrierje lesz a fő téma. Valamint az a rengeteg törvénysértés, amit a nyomozóhatóságok elkövettek, persze következmények nélkül. Mert arról persze ők egy szót sem ejtettek.”

Nem. Nem félek. Ha mostanában mégis történne velem valami, legalább tudni fogjátok, hogy miért. A lényeg, hogy vége. Örülünk, Vincent. Most én jövök!

– zárta bejegyzését Árpa Attila.

Kapcsolódó
Jogerősen egy év nyolc hónap felfüggesztettet kapott Árpa Attila drogkereskedelemért
Két másik művész is felfüggesztettet kapott. Állításuk szerint együtt gondolkodáshoz kellett nekik a kokain.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik