Szórakozás

Mutatunk egy 11 éves fotót Jákob Zoltánról, akire alig ismertünk rá

Jelentős változáson esett át azóta a milliárdos.

Idén februárban derült ki, hogy Jákob Zoltán főszereplésével indul majd el ősszel A Nagy Ő új évada. Ezt követően a milliárdos több magazinműsorban is feltűnt, nemrég pedig a nevével fémjelzett párkereső reality is elindult a TV2-n. Jákobot az elmúlt időszakban jellegzetes szemüvegével és szőkített frizurájával ismerhették meg a tévénézők, egy évtizeddel korábban viszont egészen más megjelenésben lehetett vele találkozni.

Alább egy 2012-ben készült fotón látható az üzletember, aki Léber Barbara divatbemutatóján vett éppen részt – a képen mellettük látható még Fésűs Nelly is.

Szabolcs László (balról-jobbra:) Jákob Zoltán, Léber Barbara és Fésűs Nelly.

Talán nem túlzás állítani, hogy a fotón szereplő hírességek közül Jákob változott a legtöbbet: nemcsak a hajának viseletét és színét gondolta át az elmúlt években, de a szemüvegkeretének formáját is, ami jelentős változást eredményezett a hétköznapi megjelenésében.

Jákob Zoltán azt nyilatkozta, ha lesz rá lehetősége, fiatalítani fogja magát.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán mesterséges intelligenciával fiatalítaná magát
Zavarja, hogy bár a lelke nem, a teste öregszik.

Az üzletember egyébként nemrég nagyinterjút adott a 24.hu-nak, a vele készült anyagot alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán: Már nem zavar, ha valaki a pénzemre hajt, csak közben szeresse a Zolit is
Interjú Magyarország 39. leggazdagabb emberével, Jákob Zoltánnal, aki műkörömbiznisszel ért csúcsra, a kereskedelmi tévé pedig 2023-ra fedezte fel igazán: ő lesz a következő Nagy Ő a TV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik