Élet-Stílus

Joshi Bharat az új párjáról: Nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet

FEM3
FEM3
Három hónapja vannak együtt Kiss Virág Magdolna színésznővel.

Áprilisban a 24.hu-n is megírtuk, hogy ismét rátalált a szerelem Joshi Bharatra. A 68 éves műsorvezető akkor nem szeretett volna részletekbe menően nyilatkozni a kapcsolatról, annyit viszont elárult, hogy van valaki az életében, aki boldoggá teszi.

Joshi Bharat most új párjával, Kiss Virág Magdolna színésznővel közösen adott interjút a Storynak, melyben elmondták, hogy egy közös ismerősük által ismerkedtek meg, amikor Joshi vendéget keresett a műsorába. Mint mesélik, bár korábban is számtalan lehetőségük adódott volna összefutni, miután ugyanazoknál a tévécsatornáknál dolgoztak, végül az említett adás felvételén találkoztak először, amit követően a műsorvezető felvetette, hogy kávézhatnának majd valamikor. Az újabb találkozóra sor is került, Kiss viszont lebetegedett, így egy ideig írásban folytatták tovább a beszélgetést. Miután viszont meggyógyult, már egyértelműen randevúként beszélték meg a következő találkozásukat – ennek pedig már három hónapja.

Mint mondják, miután mindketten túlvannak már egy-egy váláson, nem óvatoskodnak, önmagukat adják, és nincsenek köztük tabutémák.

Teljes a bizalom közöttünk. Még ha meg is égettük magunkat korábban, fel se merül bennünk, hogy a múlt sérelmeit egymásra vetítsük, és azon szorongjunk, hogy »mi lesz, ha…?«

– magyarázta a színésznő.

Összeköltözésről egyelőre nem beszéltek, de úgy vélik, ezt is hozza majd az élet, ha eljön az ideje. Jelenleg is sok időt töltenek együtt, úgy vélik, tökéletesen belesimultak egymás életébe, és a családtagjaik is nagyon örülnek a boldogságuknak.

Amikor egy esetleges házasságról kérdezték őket, a műsorvezető azt felelte:

Én nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet. Mindketten voltunk házasok, ami igazából egy jelkép. Mert egy kapcsolat minősége nem a papíron múlik. A papír széttéphető. A lényeg, hogy megéljük a jelent, hogy van egy ősbizalom közöttünk, és kiegészítjük egymást. Mi nem tudunk vitatkozni, maximum azon, hogy hol parkoljunk. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hogy hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is.

A téma kapcsán a színésznő hozzátette: egy nő nyilván mindig egy picit másképp áll a házassághoz, hiszen „más érzés az, ha az embernek férje van, nem barátja, náluk viszont ez a kérdés egyelőre nem aktuális”.

Épp pár napja mondtam Bharatnak, hogy az eddigi kapcsolataimnál úgy éreztem, egy szobában vagyok, ahol rengeteg ablak van, de nem látok ki rajtuk, mert be vannak fedve, és keresem az ajtót, hogy ha baj van, ki tudjak futni. Most viszont ugyanebben a szobában az ablakon kinézve szép panorámát látok, és nem keresem az ajtót. Szóval ez nem is kapcsolat, ez egy összetartozás, ahogy Bharat is fogalmaz. A sors pedig majd kitalálja, hogyan élünk tíz-húsz év múlva. Részünkről mindent megteszünk, hogy minden így maradjon

– mondta a lapnak Kiss.

STORY
Kapcsolódó
Joshi Bharatnak új párja van
Elismerte, hogy van valaki az életében, aki boldoggá teszi őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik